This problem has been solved!
You’ll get a detailed solution from a subject matter expert that helps you learn core concepts.
Step 1: Calculate the number of hours worked in a week: 7 hours x 2 days = 14 hours
Step 2: Calculate the number of weeks worked in a year: 52 weeks – 3 weeks = 49 weeks
Step 3: Calculate the total number of hours worked in a year: 14 hours x 49 weeks = 686 hours